top of page
Zoeken

Hoe de zwarte lijst-fout in Kaspersky Antivirus 2017 uit te schakelen

De internetbeveiliging van Kaspersky biedt ons de veiligheid tegen alle bedreigingen, inclusief Trojaanse paarden, malware en virussen. Het biedt een uitstekende beveiliging voor uw systeem terwijl u op internet surft en andere taken uitvoert. Maar soms kunt u het foutbericht ontvangen tijdens het bijwerken van de database van uw antivirus software.


Het foutbericht dat wordt weergegeven is 'Uw computerbeveiliging loopt gevaar. De zwarte lijst met licenties is beschadigd. ' De banner van uw antivirusprogramma wordt rood wanneer deze foutmelding wordt weergegeven. Maar met behulp van enkele probleemoplossingstechnieken die worden gegeven door Kaspersky klantenservice nummer + 32-78480170, kunt u de foutproblemen oplossen.


1. De functie 'Zelfverdediging' uitschakelen vanuit uw Kaspersky Internet Security 2017: Open de Kaspersky-software op het bureaublad of vanuit het startmenu. Klik nu in de rechterbovenhoek van het Kaspersky-scherm op 'Instellingen' en vervolgens op 'Geavanceerde instellingen' in de linkerbovenhoek. Klik op de optie 'Zelfverdediging'. Verwijder het vinkje naast 'Zelfverdediging inschakelen' en klik ten slotte op de knop 'OK'.


2. Navigeer vanaf uw harde schijf naar 'C: \ ProgramData \ KasperskyLab \ AVP11 \ Bases' en zoek het bestand 'blst2-0607g.xml'. Verwijder het bestand door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en de verwijderoptie te selecteren.


3. Schakel de weergave van verborgen bestanden en mappen in. Klik aan de linkerkant op de optie 'Klassieke weergave'. Dubbelklik op de 'Mapopties' en klik vervolgens op het tabblad 'Weergave'. Plaats nu een vinkje bij 'Verborgen bestanden en mappen weergeven' en klik op de knop 'OK'.


4. U kunt de Kaspersky-software opnieuw starten en aan de linkerkant op 'Mijn updatecentrum' klikken. Klik op 'Start update'. Uw virusdefinities zijn up-to-date en u zult de foutmelding niet meer ontvangen.


Door deze stappen voor probleemoplossing te volgen, kunt u de fouten met de Klantenservice Kaspersky oplossen en uw systemen vrij houden van bedreigingen en malware.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page